Beste LEGO® Minecraft sets – Een grote blokkenwereld!

De Grot - 21113

Minecraft, wie kent het niet? Dat dit zo populair zou worden had niemand gedacht, zelfs niet de makers! Maar door de jaren heen is deze franchise flink uitgebreid, en zo ook naar LEGO®.

En LEGO® is natuurlijk de perfecte combinatie met Minecraft! In beide gevallen bouw je je eigen wereld uit blokken!

Top 10 leukste LEGO® Minecraft sets

Maar ook in de LEGO® Minecraft reek zijn heel veel pakketten uitgekomen (in totaal meer dan 50 verschillende), dus een keuze maken uit welke je nu moet kopen kan best lastig zijn. Om je te helpen kiezen met welke je nu moet kopen voor jezelf, je kind of simpelweg als cadeau voor een fan bespreken we hieronder de 10 beste LEGO® Minecraft sets

10. De Jungle Boomhut – 21125

De Jungle Boomhut - 21125

Je hebt samen met Alex een geweldige boomhut gebouwd, waar je schapen kunt verbouwen, cacaobonen en tarwe kunt oogsten en ambachtelijke koekjes kunt maken. Maar vijandige bendes verzamelen zich in het dichte bos rondom je nieuwe junglehuis.

Bundel je krachten met Alex en je getemde ocelot om de indringers te verslaan! Activeer het geheime valluik om het zwervende skelet te verrassen. Laat de ontploffende Creeper™ op de valstrik lopen en ga snel de koele waterval uit. Geniet van de actievolle Minecraft™-avonturen!

Aanbevolen leeftijd: 8+
Onderdelen: 706

9. De Eerste Nacht – 21115

De Eerste Nacht - 21115

Gebruik de uren van het daglicht verstandig om de eerste nacht te overleven! Bouw een schuilplaats en een omheining om je vee te beschermen, maak een bed, een oven en een kist, maar zorg ervoor dat je voor het vallen van de avond klaar bent als je de sissende Creeper™ wilt vermijden!

Bouw de set opnieuw op voor meer LEGO® Minecraft™ creaties of combineer met 21114 De Kwekerij (#8)en andere sets in de serie voor een nog groter Minecraft-avontuur!

Aanbevolen leeftijd: 8+
Onderdelen: 408

8. De Kwekerij – 21114

De Kwekerij - 21114

Verzamel hernieuwbare grondstoffen met The Farm! Je hebt voedsel nodig om te overleven, dus omhein het vee en kanaliseer het stromende water om de gewassen te voeden. Oogst pompoenen, tarwe, suikerriet en wortelen. Gebruik de knutseltafel om een pompoenhelm of jack-o’-plantage te maken. Maar kijk uit voor het skelet met zijn pijl en boog na zonsondergang!

Bouw de set opnieuw op voor meer LEGO® Minecraft™-creaties of combineer met 21115 De Eeerste Nacht (#9) en andere sets in de serie voor een nog groter Minecraft-avontuur!

Aanbevolen leeftijd: 8+
Onderdelen: 262

7. De Kerker – 21119

De Kerker - 21119

Waag je in De Kerker op een gevaarlijke zoektocht naar waardevolle ertsen! Knutsel fakkels uit je bronnen om je weg te verlichten en de zombies uit te schakelen. Haal je ijzeren pikhouweel op om de zwervende zombies te verslaan, en dan het gouderts te ontginnen en de kist met tarwe en roodsteen te pakken. Maar kijk uit …. zombies kunnen overal komen!

Aanbevolen leeftijd: 8+
Onderdelen: 219

6. Het Onderwereldportaal – 21143

Het Onderwereldportaal - 21143

Maak een portal, bouw een geweldig spoorwegsysteem en reis naar de onderwereld. Strijd tegen de vliegende vuurzee en de vuurbal van afschuw, activeer de lava val, en de licht-uitzendende gloeilamp.

Aanbevolen leeftijd: 8+
Onderdelen: 470

5. De Mijn – 21118

De Mijn - 21118

Ga de mijn in op eigen risico! Voor deze gevaarlijke expeditie moet je je ijzeren harnas aantrekken. Pak je ijzeren pikhouweel en waag je de donkere duisternis in, waarbij je een oogje in het zeil houdt voor vijandige menigten die diep in de mijn liggen. Plant de TNT en activeer de explosiefunctie om de rotswand weg te blazen.

Vervolgens laadt je de kostbare ertsen in, springt aan boord van de mijnwagen en stort je langs de Creeper, de zombie en het skelet, met behulp van het ijzeren zwaard om ze op afstand te houden tot je veilig boven de grond bent. En dat alles in één dag tijd.

Aanbevolen leeftijd: 8+
Onderdelen: 922

4. De Skeletaanval – 21146

De Skeletaanval - 21146

Bouw een schuilplaats met een bed, een knutseltafel, een oven en een geheim valluik voor verrassende ongewenste bezoekers. Maak vervolgens een stenen zwaard en maak je klaar om het skeletleger te bevechten.

Aanbevolen leeftijd: 8+
Onderdelen: 457

3. Het Onderwereldgevecht – 21139

Het Onderwereldgevecht - 21139

Ga naar de vurige onderwereld, activeer de exploderende TNT-functie en gebruik je betoverde bijl om het zombievarken en het skelet te verslaan.

Aanbevolen leeftijd: 6-14
Onderdelen: 84

2. De Wither – 21126

De Wither - 21126

Je hebt een fort ontdekt dat verdedigd wordt door het angstaanjagende, driekoppige skelet, diep in de onderwereld. In de verboden structuur bevinden zich vitale voorraden, zoals onderaardse paddenstoelen.

Aanbevolen leeftijd: 8+
Onderdelen: 318

1. De Grot – 21113

De Grot - 21113

Waag je in De Grot op een gevaarlijke zoektocht naar vitale grondstoffen! Gebruik de ijzeren pikhouweel om te graven en de strijd aan te gaan tegen vijandige zombies en spinnenmassa’s. Knal waardevolle ertsen en mineralen uit met TNT en combineer het stromende water en de lava om kostbare obsidiaan te maken!

Als je klaar bent met vechten en ontginnen, herstel je je energieniveaus met de kist met brood. Ga voorzichtig te werk!

Aanbevolen leeftijd: 8+
Onderdelen: 249