Beste LEGO® Juniors sets – Ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar!

Bouwplaats - 10667

LEGO® Junior is de ideaal manier om en kleine kinderen bekend te laten raken met de pracht van de LEGO® hobby. Deze sets zijn gemaakt zodat ze al vanaf 4 jaar makkelijk mee gebouwd en gespeeld kan worden. Je vind zowel moderne sets (zoals batman en superman) als wat oudere klassieke sets (zoals LEGO® City), voor zowel jongens als meisjes in deze serie.

Wees dus gerust, er is voor iedere jonge bouwer wel een leuke beginnersset te vinden in de LEGO® Junior serie!

Top 10 leukste LEGO® Juniors sets

Maar ja, er is natuurlijk zoals wij gewend zijn van LEGO® ook in de Junior serie een enorme keuze. Hoe kies je dan de juist set om te kopen of cadeau te doen? De onderstaande top 10 is opgebouwd aan de hand van scores en recensies van verschillende bronnen om zo een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Dit is dus niet simpelweg mijn mening, dit is de mening van 100de LEGO® fans van over de hele wereld! Lees dus snel verder!

10. Disney Princess Assepoesters Koets – 10729

Disney Princess Assepoesters Koets - 10729

Ga met Assepoester mee in haar betoverde koets voor een spannende rit! Maak kennis met de onstuimige prins, en speel met de schattige kleine pup van Assepoester en help haar zich voor te bereiden op de bal. Haast je dan terug naar huis voordat de magie verdwijnt!

Aanbevolen leeftijd: 4-7
Onderdelen: 116

9. Familiehuis – 10686

Familiehuis - 10686

Speel je dagelijkse routine uit in het familiehuis! Creëer eindeloos familieplezier in het eenvoudig te bouwen LEGO® Juniors Familiehuis! Met snelle startelementen om het spel sneller op gang te brengen, kunt u ontspannen in de woonkamer, een maaltijd bereiden in de keuken of spelen in de slaapkamer boven. Geniet van een barbecue in de achtertuin, speel met de hond of neem een duik in het zwembad op een warme dag. Maak een fietstocht door de buurt voordat je boven in de badkamer een douche neemt.

Aanbevolen leeftijd: 4-7
Onderdelen: 226

8. Spider-Man vs. Scorpion Straatduel – 10754

Spider-Man vs. Scorpion Straatduel - 10754

Maak je vast en sluit je aan bij Spider-Man als hij achter de Scorpion aangaat in zijn makkelijk te bouwen Spidey-auto met beweegbare spinnenpoten. Deze Spider-Man vs. Scorpion straat confrontatie set bevat ook een Scorpion auto met beweegbare tang en staart, plus een steegje met openend raam, een helling die 2 wegen verbindt, groot web, flexibel web en een bouwbare katapult.

Aanbevolen leeftijd: 4-7
Onderdelen: 125

7. Politiehelikopter Achtervolging – 10720

City Politiehelikopter Achtervolging - 10720

Sluit je aan bij de politie en wees een held met de LEGO® Juniors Politie Helicopter Achtervolging, met een helikopter met draaiende propellers, een pinautomaat en accessoires.

Aanbevolen leeftijd: 4-7
Onderdelen: 63

6. Ridderburcht – 10676

Grote Stenendoos Ridderburcht - 10676

De boze zwarte ridder probeert de schat van de koning te stelen! Rijd met de dappere ridder van de koning op zijn witte paard en stop de slechterik voordat hij met zijn grote katapult de kasteelmuren omverwerpt.

Aanbevolen leeftijd: 4-7
Onderdelen: 480

5. Brandalarm – 10671

Brandalarm - 10671

Sla alarm! Een vuilnisbak staat in brand en het is tijd om de dappere brandweerlieden in te schakelen! Schuif de stortkoker van de brandweerkazerne naar beneden, spring in de brandweerwagen en krijg die brand onder controle!

Aanbevolen leeftijd: 4-7
Onderdelen: 123

4. Iron Man tegen Loki – 10721

Iron Man tegen Loki - 10721

Loki probeert de kosmische kubus te stelen, maar hier komt Iron Man in zijn supersnelle auto! Kan onze held zijn speciale krachten gebruiken om Loki te verslaan? Alleen jij kan beslissen!

Aanbevolen leeftijd: 4-7
Onderdelen: 66

3. Batman & Superman vs. Lex Luthor – 10724

Batman & Superman vs. Lex Luthor - 10724

Neem het op naast Batman™ en Superman™ en bereid je voor om het op te nemen tegen Lex Luthor™! Haal de Batmobile™ bij de hand en bewapen de Batcave’s vleermuisschijf schieter. Help Superman de lucht in te gaan met zijn draagraket voordat Lex aankomt in zijn robotvoertuig met grijpklauw en kryptoniet aangedreven lasergeweer. Red de dag met je favoriete superhelden!

Aanbevolen leeftijd: 4-7
Onderdelen: 164

2. Batman Verdedig de Batgrot – 10672

Batman Verdedig de Batgrot - 10672

Naar de Batcave, Robin! De Joker gebruikt zijn gekke katapult om de Batcave te vernietigen! Kunnen de heldhaftige misdaadbestrijders naar de plaats delict in de Batmobiel racen en hem opsluiten in de gevangeniscel voordat hij wint?

Aanbevolen leeftijd: 4-7
Onderdelen: 150

1. Bouwplaats – 10667

Bouwplaats - 10667

Pak je helm vast en ga m naar de bouwplaats. Gebruik de kraan en de sloopkogel om de muur neer te halen, laad de stenen in de gemakkelijk te bouwen vrachtwagen met de kruiwagen en rijd ze weg. Gebruik dan de steiger om de muur weer op te bouwen…. en het is mooi gelukt!

Aanbevolen leeftijd: 4-7
Onderdelen: 160