Beste LEGO® Elves sets – Een wereld vol magie!

Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel - 41078

Wie begeeft zich niet graag in een andere wereld? Zowel kinderen als volwassenen dromen er van om zich (al dan niet tijdelijk) in te leven in een andere wereld. LEGO® Elves maakt dit voor jong en oud mogelijk.

Deze reeks van LEGO® geeft jou de mogelijkheid je te verplaatsen in een magische elfenwereld vol met magie genaamd Elvendale. In deze wereld schaar jij je bij de elven en vecht je tegen de kwaadaardige krachten in de wereld zoals gevaarlijke goblins.

Top 10 leukste LEGO® Elves sets

Maar welke LEGO® Elves sets zijn nu het leukste? Er is namelijk heel veel keuze. Hieronder vind je de 10 leukste sets die in deze reeks te krijgen zijn. Wij hebben ons best gedaan voor iedere prijsklassen en formaat (aantal steentjes) een leuke set toe te voegen, zodat er voor iedere leeftijd en ieder budget iets leuks bij zit!

10. Aira’s Werkplaats – 41071

Aira's Werkplaats - 41071

Bouw een vliegmachine met Aira Windwhistler, de Wind Elf, in haar Creatieve Workshop! Maak het af, zodat ze met haar magische krachten de wind kan aanwenden en in een handomdraai overal naartoe kan vliegen. Maar wacht – haar huisvogel, Pluma, komt met een dringende boodschap van de Earth Elf.

Aira’s elf vrienden moeten 4 magische sleutels vinden om Emily Jones terug naar huis te sturen naar de menselijke wereld, en ze hebben haar hulp direct nodig! Plaats de vliegende machine op de rug van Aira’s, help haar vervolgens om de volgende windvlaag te vangen en door de lucht te zweven. Sluit je later bij Aira aan bij haar bureau en gebruik de ganzenveer om haar volgende buitengewone uitvinding te ontwerpen. Inclusief Aira Windwhistler minifiguur en Pluma de vogel.

Aanbevolen leeftijd: 7-12
Onderdelen: 98

9. Aira en het Lied van de Winddraak – 41193

Aira en het Lied van de Winddraak - 41193

 

Zoek de magie in jezelf om Aira, Lumia en de Guardian Wind Dragon te helpen de schaduwvleermuis onder ogen te zien! Dit verbazingwekkende Elfen speeltje voor meisjes en jongens heeft een volledig op te bouwen winddraak met transparante vleugels en ruimte voor 2 minifiguren.

De set bevat ook een vleermuis luchtschip met schietfunctie en draaiende schroef, en een ‘drijvende’ eilandmuziekschool met opengaande toegangsdeur, verborgen kist en draaibaar uithangbord.

Aanbevolen leeftijd: 8-12
Onderdelen: 451

8. Rosalyns Genezingsschuilplaats – 41187

Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187

Doe mee aan spannende avonturen in Elvendale als Rosalyn Nightshade de genezer de de elfen helpt in hun zoektocht en bewaak het bos met Sapphire de draak.

Aanbevolen leeftijd: 8-12
Onderdelen: 460

7. Azari & de Ontsnapping uit het Goblinbos – 41186

Azari & de Ontsnapping uit het Goblinbos - 41186

Doe mee aan spannende avonturen in Elvendale wanneer Azari de vuur elf Guxlin de Goblin en zijn vleesetende plantenvallen ontwijkt in haar vliegende Vuurwagen, met uitgestrekte vlammen.

Aanbevolen leeftijd: 7 -12
Onderdelen: 145

6. De Geheime Markt – 41176

De Geheime Markt - 41176

Sluit je aan bij Farran Leafshade de aarde elf, en Aira Windwhistler de wind elf, als ze de geheime marktplaats vinden, die volledig door dieren wordt gerund! Maak kennis met Thorne de aarddraak en voed hem met pompoenen.

Bezoek Uilver de postuil op het postkantoor en kijk hoe Flamy de goudsmid aan het werk is. Doorzoek de bibliotheek met Aira en help Farran zijn magische aardkrachten te gebruiken om de schuilplaats van het Drakenboek te onthullen!

Aanbevolen leeftijd: 8-12
Onderdelen: 691

5. De Starlight Herberg – 41174

De Starlight Herberg - 41174

Reis met Azari Firedancer de vuur elf, en Spark de baby vuurdraak, naar de Starlight Inn! Maak kennis met Sira Copperbranch the Sky Captain, die voor de Inn zorgt, en maak een rondleiding binnen. Plaats Spark’s eitje in de kelder voordat je een kopje thee neemt en leer meer over de Inn en de Sky Captain. Leg Spark in zijn ei en geniet van een goede nachtrust zodat je klaar bent voor meer avonturen in Elvendale!

Aanbevolen leeftijd: 7-12
Onderdelen: 343

4. Farran en de Kristalgrot – 41076

arran en de Kristalgrot - 41076

Volg de kaart met Farran Leafshade, de Aard Elf, naar een geheime grot in het bos. Hij weet dat hij in deze magische plek de sleutel van de aarde zal vinden, die zijn nieuwe vriend Emily Jones zal helpen om terug te keren naar de menselijke wereld. Maar een zeer defensieve eekhoorn, Miss Spry, staat hem in de weg en vuurt gouden eikels op hem af met een katapult! Help hem dekking te zoeken en te proberen Miss Spry te laten zien dat hij vriendelijk is door te helpen bij het verzamelen van de eikels om ze op te slaan voor later. Nu kan Farran zijn magische aardse krachten gebruiken om de kristallen die de ingang van de grot belemmeren te laten exploderen en de aardkern te verzamelen.

Aanbevolen leeftijd: 7-12
Onderdelen: 175

3. De Wrede Draak van de Goblin-koning – 41183

De Wrede Draak van de Goblin-koning - 41183

Doe mee aan de spannende nieuwe avonturen in Elvendale met Cronan Darkroot de Goblin Koning als hij op zoek gaat naar kristallen om zijn boosaardige poort te voeden. Vlieg op de rug van Ashwing, met een kooi voor kristallen, en aanpasbare vleugels met beklemmende klauwen, plus een kristallen grot met verstopplaats voor Lil’ Blu en een explosie-functie om een kristal te onthullen.

Aanbevolen leeftijd: 8-12
Onderdelen: 339

2. Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel – 41078

Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel - 41078

Vind het magische toegangspoort om Emily Jones terug te sturen naar de menselijke wereld! De Elfen hebben hun zoektocht voltooid om alle 4 de magische sleutels te vinden die nodig zijn om de poort te openen. Nu moeten Emily en Naida Riverheart, de Water Elf, zich een weg banen door de obstakels in het verbazingwekkende Luchtkasteel om de poort te bereiken, terwijl Skyra, de bewaker van de poort, van bovenaf met haar uil, Nascha, toekijkt.

Aanbevolen leeftijd: 8-12
Onderdelen: 808

1. Ragana’s Magische Schaduwkasteel – 41180

Ragana's Magische Schaduwkasteel - 41180

Sluit je aan bij Naida en Aira op hun zoektocht om het Magische Schaduwkasteel binnen te sluipen en de laatste confrontatie met Ragana te winnen! Vind een weg naar het kasteel en ontdek Ragana terwijl ze drankjes maakt. Help Naida en Aira haar te slim af te zijn en sluit haar vervolgens op in de kerker van het kasteel.

Verken het prachtige kasteel, maar kijk uit voor vallen op je weg. Vindt de mooie en unieke baby Princess drakenei terug voordat Ragana ontsnapt!

Aanbevolen leeftijd: 8-12
Onderdelen: 1014