De leukste LEGO® Jurassic World Sets voor kinderen en volwassenen

Raptor Reddingsauto - 10757

Wie houdt er niet van dinosaurussen? En wie houdt er niet van LEGO®? Wat dacht u van iets dat dinosaurussen en LEGO® combineerde? Lees hier alles over de leukste LEGO® Jurassic World sets voor kinderen en ouderen!

De 9 beste LEGO® Jurassic World sets

De LEGO® Jurassic World-serie is perfect voor fans van de originele serie, maar ook voor degenen die gefascineerd zijn door de wonderen van de Jurassic World-films. Deze collectie heeft een heleboel uitstekende sets die je direct naar Isla Nublar meenemen.

9. Achtervolging van Pteranodon – 75926

Achtervolging van Pteranodon - 75926

Het noodlot heeft toegeslagen en je moet ervoor zorgen dat alle dinosaurussen op het veilig blijven, maar sommige van hen zullen simpelweg niet luisteren. Deze 126-delige set is een ontspannende set voor in de namiddag waarmee je iets nieuws kunt ontdekken in de wereld van LEGO® .

De Pteranodon heeft een totaal andere opbouw dan andere LEGO® Jurassic World sets en is een cruciale aanvulling op elke collectie, terwijl de netlanceerder een stukje LEGO® is dat je niet iedere dag ziet. Voor de volwassenen onder u zult u zich afvragen waar al deze briljante techniek was toen u een kind was, het lijkt niet eerlijk, maar het is in ieder geval nu beschikbaar voor uw kinderen (en uzelf uiteraard;)).

Het mag dan een kleine set zijn, maar de Achtervolging van Pteranodon is nog steeds een solide set, zij het enigszins eenvoudig. De set past goed bij zelfs de uitgebreidste Lego-collectie. De auto wordt geleverd met handige opbergvakken en de minifiguren maken hem ideaal om al uw favoriete scènes tot leven te brengen.

8. Aanval op de Toren van Dilophosaurus – 75931

Aanval op de Toren van Dilophosaurus - 75931

Het is weer die vervelende Dilophosaurus! Deze LEGO® Jurassic World set dwingt je om je angst te overwinnen en de Dilophosaurus te confronteren met de hulp van 3 verschillende mini-figuren terwijl je zijn aanval afweert en wanhopig probeert om hem terug te krijgen naar zijn kooi.

Zelfs met minder dan 300 LEGO® stukken is dit nog steeds een set die enige tijd in beslag zal nemen, want er zijn een aantal ingewikkelde verbindingen die zelfs voor ervaren bouwers een uitdaging kunnen vormen. Daarnaast zit deze ook vol verrassingen en biedt het meerdere verschillende manieren voor de dino om uit te breken.

Voor nog meer opwinding kunt u deze set combineren met de Ontsnapping van Stygimoloch set voor maximale spanning. Voor mensen die houden van de sensatie van het veroorzaken van ravage en chaos in hun park is dit de set die eindeloos veel plezier zal bieden, maar misschien niet zozeer voor uw LEGO® -figuren.

7. Ontsnapping van Stygimoloch – 75927

Ontsnapping van Stygimoloch - 75927

Deze dinosauriërs houden er zeker van om uit te breken. Waarom kunnen de bewakers ze niet gewoon vrij laten rondlopen? Nou, als ze dat wel zouden doen, zouden er niet zoveel sets te maken zijn, en waarschijnlijk ook niet veel LEGO®-figuren over zijn.

Breng chaos naar het lab, je mini-figuren zullen hun handen vol hebben als ze wanhopig proberen om de sluwe Stygimoloch in bedwang te houden. De set wordt geleverd met breekbare deuren die ‘Stiggy’ kan doorbreken in een poging om te ontsnappen. Dr. Wu en zijn bewaker proberen dit uit alle macht te voorkomen.

Het is niet de grootste of meest complexe set die je kunt vinden, maar er is nog steeds potentieel voor veel speelplezier met deze kleine LEGO® set. Stiggy bestaat uit zes verschillende onderdelen, zodat je hem met plezier in elkaar kunt zetten (voordat hij ontsnapt), en, interessanter nog, de barrières kunnen aansluiten op andere LEGO® Jurassic World sets, waardoor je de kans krijgt om je wereld uit te breiden als nooit tevoren.

6. Dilophosaurushinderlaag – 75916

Dilophosaurushinderlaag - 75916

Met een dinosaurus die een generatie kinderen herpetofobie gaf, brengt de Dilophosaurushinderlaag al die nachtmerries naar een hele nieuwe groep kinderen. Deze set is erg leuk voor jonge bouwers al is het misschien een beetje te eenvoudig voor meer ervaren Legofans.

De gyrosfeer is leuk en snel, waardoor het de perfecte bondgenoot is om veilig te ontsnappen aan de gevreesde Dilophosaurus en de authentiek vormgegeven 4×4 die wordt meegeleverd is ontworpen voor de meest extreme off-road omgevingen. Als je dicht genoeg in de buurt komt, kun je de voorlier van de auto gebruiken om de dino vast te zetten en naar veiligheid te brengen.

De Dilophosaurushinderlaag is een leuke middelgrote set die eindeloze uren van opwinding zal bieden als u en uw kind streven om te ontsnappen aan de engste dinosaurus en zijn snoeiharde kaken in het park.

5. Uitbraak van Indominus Rex – 75919

Uitbraak van Indominus Rex - 75919

Onze high end keuze voor de beste LEGO® Jurassic World set is de Uitbraak van Indominus Rex set. Met bijna 1200 onderdelen is het de grootste set in deze lijst, en de duurste, maar als je ziet wat het te bieden heeft, besef je dat dit het meer dan de waard is.

In deze set worden je mini-figuren belast met het achtervolgen van de angstaanjagende, massale en gevaarlijke Indominus Rex met behulp van een helikopter of gyrosphere. Probeer het terug te brengen naar de opslagplaats, en probeer tegelijkertijd te overleven. De set wordt ook geleverd met een overvloed aan accessoires die je volledig onderdompelen in het Jurassic-universum.

Deze set is veelzijdig genoeg om scènes uit de films opnieuw te spelen of je fantasie te gebruiken om gloednieuwe, opwindende achtervolgingen te creëren die alleen jij zou kunnen bedenken. Hoe u deze set ook wilt gebruiken, of het nu gaat om spelen of tonen, u zult het gevoel hebben dat het een waardige aanvulling is op elke LEGO® set collectie. Als je het je kunt veroorloven is de Uitbraak van Indominus Rex set een uitgebreide set die je voortdurend bezig houdt.

4. Raptor Reddingsauto – 10757

Raptor Reddingsauto - 10757

Voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben we gekozen voor de LEGO® Juniors Jurassic World Raptor Reddingsauto. Deze set is in de eerste plaats ontworpen voor kinderen die net met LEGO® beginnen, en bevat dus minder stukken en veel eenvoudigere instructies, maar dat betekent niet dat er geen plezier en avontuur te beleven valt.

De set wordt geleverd met een opbouwbare LEGO® Jurassic World raptor die kan worden neergezet en aangepast om Owen te verjagen of te redden van vijanden. De off-road truck is eenvoudig te bouwen, en de set wordt geleverd met leuke kleine accessoires om je de Jurassic wereld in te slepen.

3. Gyrobolontsnapping van Carnotaurus – 75929

75929 Gyrobolontsnapping van Carnotaurus - 75929

Als deze set ons iets leert, dan is het wel dat je niet iemands moeder kwaad moet maken. Gelukkig helpt de gyrosphere je om snel weg te komen en je over grote open vlaktes of door de vochtige diepten van de jungle te voeren. Gebruik de draagraket om te ontsnappen met extra hoge snelheid, maar kijk uit voor bomen die je in de weg staan.

Er zijn ook 3 minifiguren waaronder een Owen-design dat exclusief bij deze set hoort. Als u graag elk minifiguur verzamelt dan is dit natuurlijk een geweldige bonus, want u krijgt een kwaliteitsset, samen met iets unieks.

2. Indoraptorchaos bij Lockwood Estate – 75930

Indoraptorchaos bij Lockwood Estate - 75930

Deze gigantische LEGO® Jurassic World Indoraptorchaos bij Lockwood Estate set zit boordevol verrassingen, want je mini-figuren doen hun uiterste best de woeste Indoraptor die letterlijk op hun hielen zit (of wat LEGO® figuren dan ook mogen hebben) te slim af te zijn.

Binnenin zijn er heel wat geheimen te vinden. Deze omvatten verwijderbare ramen voor de raptor om hun lelijke (of schattige, afhankelijk van hoe je je je voelt) hoofden door te steken op zoek naar vers vlees, uh….. plastic, raden we aan. Maar wees niet te bang, er zijn overal schuilplaatsen om je mannetjes veilig te houden. De motor zorgt voor een snelle ontsnapping zodra je dit plunderende reptiel te slim af bent geweest.

Bovenop het feit dat het leuk is om mee te spelen is het ook een geweldig cadeau voor degenen die gewoon van dinosaurussen en alle dingen Jurassic World houden.

1. Helikopterachtervolging van Blue – 75928

Helikopterachtervolging van Blue - 75928

Onze eerste keuze voor de beste LEGO® Jurassic World set is Blue’s Helikopterachtervolging. Fans van de film zullen genieten van de mogelijkheid om de avonturen die in de film te zien zijn te herbeleven en scènes te creëren die rechtstreeks uit hun eigen verbeelding komen.

De set wordt geleverd met een helikopter met draaibare wieken om door de lucht te vliegen, en een werkende dekschutter om op die slinkse Wheatley te schieten als hij je geliefde LEGO® raptor probeert te stelen!

Om de achtervolging dramatischer te maken, is er een quad voor Wheatley waarmee hij probeert te ontsnappen, maar we weten allemaal dat dit verhaal niet zo eindigt.

Dit brengt ons aan het einde van de leukste LEGO® jurassic World sets voor kinderen en volwassenen. Wij hopen dat u een leuke set gevonden heeft als aanvulling op uw collectie!